Вълна от съпричастност към възрастния мъж, ограбен и пребит за 60

...
Вълна от съпричастност към възрастния мъж, ограбен и пребит за 60
Коментари Харесай

Вълна от съпричастност към пребития възрастен мъж от село Бутан

Вълна от съпричастност към възрастния мъж, ограбен и пребит за 60 лв.. Потресаващата история е от козлодуйското село Бутан.

Нападението е осъществено измежду нощ, в стаята, в която спи 76-годишният Стефан Стефанов. Непознатият взема документите, 60 лв. и телефона на мъжа. Тръгва си със опасността, че в случай че заяви в полицията, ще го довърши. Потърпевшият потегля да търси помощ, когато открива пред вратата кучето си надзирател отровено.

Заради многото похищения над възрастни хора в селото, дядото заплаща за частна защита, само че и тя не оказва помощ. След нападението живее в боязън.

„ Не мога да изляза, тъй като не знам на онази малка врата дали не е клекнал от вътрешната страна и да ме удари и пребие. Аз не мога да го преживея, разбираш ли, аз съм човек, който имам да вземам, не да давам “, спомня си Стефан Стефанов, съобщи БТВ.

След репортажа фенове пожелаха да оказват помощ на възрастния мъж и финансово, и с добра дума, с цел да не губи кураж. Въпреки че трима са арестувани първоначално, от прокуратурата оповестиха, че все още към момента няма обвинен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР